Comanda acum:
+40 771 511 784
comenzi@venactiv.ro

Alimente care îmbunătățesc sănătatea venelor.

Alimente care îmbunătățesc sănătatea venelor.

   Prin cercetări și studii, știința și comunitatea medicală au oferit o mulțime de cunoștințe despre modul în care dieta și nutriția afectează sănătatea generală. Aceste  cercetări  ne-a oferit informații despre cum diferite alimente influenteaza organismul uman, inclusiv fluxul și circulația sângelui. Alimentele de top care îmbunătățesc circulația și sănătatea venelor pot ajuta la controlul zahărului din sânge, a spasmelor musculare și la reducerea durerii cauzate de inflamații și afecțiuni cronice.

  • Deși este posibil să nu ne gândim la asta de fiecare dată când stăm la masă, circulația sângelui afectează fiecare aspect al sănătății noastre, inclusiv digestia, energia pe care o avem, creșterea sau pierderea în greutate, și chiar temperatura corpului. Sistemul circulator asigură oxigenul necesar pentru ca organele corpului să funcționeze corect și este esențial pentru sănătatea noastra generală . O dietă bogată în antioxidanți, acizi grași omega 3, fibre întregi și substanțe nutritive esențiale, împreună cu exerciții fizice moderate, pot contribui la sanatate venelor.

Dar, nu toți nutrienții sunt „creați egali” și unele alimente au un impact mai mare asupra sănătății venelor decât altele.Mai jos regasiti cateva alimente extrem de importante pentru sănătatea sistemului circulator.

Bioflavonoidele conferă alimentelor culorile lor vibrante. Prin urmare, ar trebui să alegeți legume colorate în dieta dumneavoastră. O dietă care conține un procent mai mare de alimente bogate în bioflavonoide va ajuta la prevenirea dezvoltării varicelor.

Țelina este o sursă excelentă de vitamina K, care este esențială pentru coagularea sângelui și fluxul sanguin sănătos. Scăzut în calorii, bogat în multe vitamine, minerale și fibre dietetice, țelina este, de asemenea, un diuretic natural și bogat în electroliți. Adesea trecută cu vederea, această legumă uimitoare ajută la eliminarea toxinelor și este delicioasă în piureuri, supe, salate sau consumată crudă

Vitamina C ajută la creșterea producției de colagen și elastină din organism. De asemenea, îmbunătățește circulația. Colagenu si elastina mențin venele sănătoase și puternice. Deficitul de vitamina C a fost asociat cu un risc crescut de apariție a varicelor. Asigurați-vă că includeți în dietă citrice , broccoli, ceapă, spanac și ardei gras roșu. Toate aceste alimente conțin niveluri mai ridicate de vitamina C.

Usturoiul introdus în dieta ajuta de asemenea foarte mult in cazul varicelor, ajuta la subțierea sângelui si la circulația normala.

Pe lânga alimentație si un stil de viată sănătos, este extrem de important să ajutăm venele să se mentină sanatoase și în cazul în care varicele s-au instalat deja să acționam asupra cauzelor care le provoacă astfel încat sa putem scapa de această  afectiune inestetica dar care poate determina și grave probleme de sănătate, iar pentru aceasta putem folosi cu încredere și de prima intenție un produs natural și eficient-VENACTIV.