Comanda acum:
+40 771 511 784
comenzi@venactiv.ro

Cum să scapi de varice cu remedii naturale

Cum să scapi de varice cu remedii naturale

Există o serie de moduri de a preveni și trata varicele prin intermediul remediilor naturale pentru varice.

Înainte de a apela la intervenții chirurgicale cu laser, scumpe. Care nu sunt întotdeauna eficiente și care ar trebui într-adevăr să fie considerate opțiuni de ultimă instanță. Este o idee bună să încercați mai întâi remedii naturale pentru varice.

Pentru a reduce vizibilitatea venelor bombate, fără a implica un risc prea mare.

Remedii naturale pentru varice

imagine cu planta hamamelis virginiana

Un raport din 2007 publicat în Jurnalul Colegiului Regal al Chirurgilor din Anglia.

A constatat că leziunile nervoase care urmează intervențiilor chirurgicale pentru varice sunt frecvente. Si că mai mult de jumătate dintre pacienții tratați vor dezvolta unele zone recidivante varicoase în decurs de 10 ani de la operație.

Varicele tradeaza de cele mai multe ori o insuficienta venoasa. Indiferent daca aveti sau nu si alte simptome cum ar fi durerea sau umflaturi .Dacă vizitați un medic pentru a vorbi despre opțiunile de tratament. Probabil că veți fi sfătuiți să faceți mai întâi anumite modificări ale stilului de viață. Sa utilizati remedii naturale înainte de a lua în considerare operația.

Aceste remedii naturale  pot ajuta la scăderea stagnarii sangelui în vene. Si ajutand la intarirea peretilor vaselor de sange. Oferind în același timp multe alte avantaje. Cum ar fi mai multă energie, o piele mai clară, o sănătate mai bună a inimii. Iar cea mai bună parte este că remediile naturale prezintă un risc redus sau deloc și sunt mult mai puțin costisitoare decât intervențiile chirurgicale.

imagine cu castane in coaja si frunze de castan

Castanul salbatic

Castanul salbatic este un remediu natural  vechi de mii de ani și foarte popular.Acesta s-a dovedit a fi eficient și sigur pentru tratarea varicelor.

A fost studiat pentru insuficiența venoasă cronică care provoacă durere, umflarea gleznei, senzații de greutate, mâncărime și crampe nocturne la picioare.

Are efecte benefice pentru reducerea retenției de apă, a problemelor circulatorii, a umflăturilor, a crampelor și a altor afecțiuni legate de piele.

Flavonoidele sunt substante naturale care  ajută la ameliorarea umflăturilor, senzatiei de greutate in picioare  și durerilor cauzate de varice. Pot fi găsite in cantitate mare in extractul de Ginko Biloba

Vitamina E

Vitamina E este o alta componenta care  ajuta la creșterea fluxului sanguin. La protejarea  venele și la obținerea de efecte naturale de subțiere a sângelui. Toate aceste actiuni determinand reducerea si eliminarea varicelor in mod natural.

Un remediu natural, cu ingrediente de cea mai buna calitate, si a caror eficienta este dovedita prin studii clinice este cu siguranta Venactiv.