Comanda acum:
+40 771 511 784
comenzi@venactiv.ro

Termeni și condiții

Acest site este proprietatea NaturoPath, prin SC Nemeso Freya, Srl J08/926/2010, RO 27318503.

Folosirea site-ului https://venactiv.ro   implica acceptarea unor termeni si conditii. Laboratoarele NaturoPath isi asuma dreptul de a face modificari ale acestora, fara o notificare prealabila. Versiunea actuală poate fi citita accesand link-ul “Termeni si conditii” din josul paginilor site-ului deasemenea va rugam sa consultati si “Politica de confidentialitate”
Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau ale oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Aveti obligatia sa cititi cu atentie eticheta. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti de vreo boala , adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Intregul continut al site-ului https://venactiv.ro  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Laboratoarelor NaturoPath si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara accord a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

NaturoPath nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul venactiv.ro si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Laboratoarele NaturoPath nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele venactiv.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.
Laboratoarele NaturoPath garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor detinatorului acestuia, fara acordul scris al acestuia.
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Laboratoarele NaturoPath are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Venactiv.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societati si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea Laboratoarelor NaturoPath si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000(actualizata de OUG 34/4.06.2014) privind regimul juridic al contractelor la distanta „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”. Notificarea se va data, semna si trimite de catre dumneavoastra prin email la contact@venactiv.ro . In situatia mentionata mai sus, dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original printr-o firma de curierat rapid. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Laboratoarele NaturoPath se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate prin transfer bancar, in termen de maxim 14 de zile de la data denuntarii de catre dumneavoastra a contractului.


Orice conflict aparut se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor judecatoresti.


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.